سندی که دست به دست چرخید تا مجلس «اصولگرا» به محمدعلی نجفی رای اعتماد ندهد
iran-emrooz.net | Mon, 19.08.2013, 23:59
کلمه
چکیده: در بین جو سازیها، سندی نیز علیه محمدعلی نجفی از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس منتشر شده که نام و امضای وی را در کنار نام و امضای بزرگان انقلاب همچون میرحسین موسوی و مهدی کروبی و سیدمحمد خاتمی نشان میداد و این برای مجلس دست چین شده توسط آقای جنتی و دوستانش سندی برای عدم صلاحیت حضور در راس وزارت آموزش و پرورش بود....
کلمه- گروه خبر: در روز بررسی صلاحیتهای وزرای پیشنهادی حسن روحانی به مجلس اسنادی و اوراقی در اختیار نمایندگان قرار میگرفت تا آرای آنها درباره وزرای پیشنهادی تحت تاثیر قرار گیرد.
یک روز پس از پایان رای گیری علی مطهری نیز به مواردی از جمله توزیع برگه بازجویی یک وزیر در کازیههای نمایندگان برای تخریب میلی منفرد اشاره و تصریح میکند که واضح است افرادی از برخی نهادها با تعدادی از نمایندگان همکاری داشتند.
به گزارش کلمه، در این بین به جو سازیها اما سندی نیز علیه محمدعلی نجفی از سوی تعدادی از نمایندگان مجلس منتشر شده است که نام و امضای وی را در کنار نام و امضای بزرگان انقلاب همچون میرحسین موسوی و مهدی کروبی و سیدمحمد خاتمی نشان میداد و این برای مجلس دست چین شده توسط آقای جنتی و دوستانش سندی برای عدم صلاحیت حضور در راس وزارت آموزش و پرورش بود.
این سند در واقع نامهای است که در مرداد سال ۸۸، جمعی از شخصیتها و فعالان سیاسی کشور برای پایان بخشیدن به فرایند امنیتی ساختن فضای پس از انتخابات و کوتاه کردن دست عوامل غیرمسؤول، به مراجع عظام تقلید نوشته و در آن خواستار آزادی تمامی بازداشت شدگان و بازگرداندن روند رسیدگی به اتهامات به مجاری قانونی و اقدام قاطع و شفاف مراجع عظام تقلید شدند.
در این نامه که به امضای میرحسین موسوی، مهدی کروبی، سیدمحمد خاتمی و تعدادی از مسئولان کشور و فرزندان انقلاب رسیده بود، نام محمدعلی نجفی نیز به چشم میخورد که به عنوان سند حمایت از معترضان در بین نمایندگان پخش شده بود..
متن کامل این نامه که در مرداد ۱۳۸۸ خطاب به مراجع تقلید نوشته شده بود به همراه اسامی امضا کننده این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک مراجع عظام تقلید (ادام الله ظلهم)
سلام علیکم
همانگونه که استحضار دارید، همزمان با اعلام نتایج دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، موج وسیعی از دستگیری ها از میان فعالان ستادهای انتخاباتی نامزدهای غیردولتی و شهروندانی که در راهپیمایی های مسالمت آمیز شرکت جسته بودند آغاز شد که در ادامه، با گسترش موج اعتراضات مردمی نسبت به تخلفات گوناگون و گسترده ای که در قبل، حین و بعد از انتخابات صورت گرفت، افزایش یافته و هنوز هم ادامه دارد. بازداشت های انفرادی و گروهی، از اقشار مختلف اجتماعی از جمله اساتید دانشگاه ها، فعالان سیاسی، روزنامه نگاران، که بدون صدور مجوزهای قانونی صورت گرفته و همراه با برخوردهای خشونت بار و استفاده از شیوه های بازجویی که یادآور دوران سیاه ستمشاهی است و بسیاری از امضاءکنندگان این نامه در آن زمان خود بارها قربانی آن بوده اند، به هیچ روی زیبنده نظام و کشوری که داعیه برپایی قسط و عدل دارد نبوده و نخواهد بود و چهره جمهوری اسلامی را در روح و جان هر ایرانی و نیز انظار جهانیان تیره و تار خواهد کرد.
اسف بارتر اینکه دستگاه های امنیتی مصرانه در پی اثبات فرضیه های خیال پردازانه و سراپا اشتباه خود برای معرفی فعالان به عنوان عوامل وابسته به بیگانه و محرکان انقلاب مخملی هستند و از همین رو به شیوه های غیرقانونی، غیراخلاقی و غیرشرعی اعتراف گیری توسل جسته اند. دستگاه های تبلیغاتی دولتی و به ویژه صدا و سیما نیز در این پروژه شرکت کرده و با پخش اعتراف های نمایشی، سعی در اثبات اینگونه اتهامات واهی به حرکتی مردمی دارد که تنها و تنها برای پاسداشت جمهوریت نظام شکل گرفت. این روزها خانواده های نگران و بی اطلاع از وضعیت عزیزانشان که تنها جرمشان مشارکت فعال در ستادهای انتخاباتی نامزدهای غیردولتی بوده، در مراجعات مکرر به مراجع قانونی با درهای بسته روبرو می شوند. دستگاه های ابداع توطئه، اینک کار را بجایی رسانده اند که عضویت در ستادهای تبلیغاتی را جرمی نابخشودنی می نمایانند و این در حالی است که بارها در بیانات بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی و مسؤولان بلندپایه نظام اینگونه فعالیت ها مورد تأیید و تشویق قرار گرفته است. به راستی اعمال شکنجه های مکرر در مورد کسانی که زیر لوای اسلام زندگی می کنند با توسل به کدام اصل قانونی، شرعی و انسانی توجیه پذیر است؟ و چگونه می توان با سکوت در قبال این همه خشونت و سبعیت، داد از رحمانی بودن نظامی سرداد که شریعت محمدی را راهنمای خویش قرار داده است؟ این روزها دریافت اخبار نگران کننده درباره سلامت جسمی و روانی بسیاری از بازداشت شدگان، بر دامنه نگرانی ها افزوده است. اصل زیربنایی برائت و پرهیز از پیش داوری (لیس من العدل القضاء علی الثقه بالظن) به آسانی نادیده گرفته می شود و پایمال شدن حقوق مصرح در قانون اساسی و قوانین عادی به رویه جاریه تبدیل شده و البته نتیجه ای جز توسعه بی اعتمادی و فاصله گرفتن مردم از حاکمیت در پی نخواهد داشت. این سرگردانی ها و نگرانی ها بر زندگی گروه بزرگی از شهروندان ایرانی سایه افکنده و به واسطه اتخاذ شیوه های غیرقانونی و خودسری عوامل امنیتی از یک سو و عِرق ملی و وفاداری به انقلاب اسلامی و عدم تمایل نسبت به استمداد از مراجع بین المللی از سوی دیگر، شرایط بسیار دشواری را برای خانواده های زندانیان پدید آورده است.
تنها راه برون رفت از این وضعیت، اقدام قاطع و شفاف نسبت به توقف فرایند امنیتی ساختن فضای پس از انتخابات، کوتاه کردن دست عوامل غیرمسؤول، آزادی تمامی بازداشت شدگان و بازگرداندن روند رسیدگی به اتهامات به مجاری قانونی است. از شما مراجع عظام تقلید به عنوان مرجع و ملجأ ملت شریف ایران می خواهیم که پیامدهای زیان بار اتخاذ شیوه های قانون گریزانه را به دستگاه های ذی ربط خاطرنشان ساخته و آنان را نسبت به اشاعه بیدادگری در نظام جمهوری اسلامی برحذر دارید. این همه، در پرتو کلام امام عدالت که «فلیست تصلح الرعیه الا بصلاح الولاه، و لا تصلح الولاه الا باستقامه الرعیه» عرض شد و خداوند سبحان را شاهد و گواه می گیریم که جز اصلاح امور این کشور و ملت به چیز دیگری نمی اندیشیم.
و السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
سیدمحمد خاتمی، مهدی کروبی، میرحسین موسوی، مرتضی الویری، سید کاظم اکرمی، رحیم ابوالحسنی، مهناز آذرنیا، احمدی پور، جمشید انصاری، سید هاشم آقاجری، محسن آرمین، قربان بهزادیان نژاد، سعید بیگدلی، محمد باقریان، محسن بهشتی سرشت، بهنام بهلومی، علی باقری، حسن بی غم، علیرضا بهشتی شیرازی، محمدرضا تاجیک، محمد تقی خانی، محسن ترکاشوند، محمدعلی توفیقی، مهدی تحققی، عابد جعفری، سیدمحمدرضا حسینی بهشتی، سیدعلیرضا حسینی بهشتی، نجفقلی حبیبی، علی محمد حاضری، سید محمود حسینی، فرهاد درویش سه تلانی، عبدالرضا رکن الدین افتخاری، محسن رهامی، محمد رحیمیان، مسعود روغنی زنجانی، علی زمانی، سعید سمنانیان، علی ساعی، محمد سلامتی، غلامرضا شاه حسینی، محمد شهرستانکی، محمود صادقی، حسین صادقی، عبدالله طوطیان، غلامرضا ظریفیان، محمدرضا ظفرقندی، علی عرب مازار یزدی، علی اکبر عنایتی، حسن عظیمی، سید نورمحمد عقیلی، عباس عبدی، محمدرضا علی حسینی، فرامرز فلاحی، محمد فرهادی، حسین فروتن، ابوالفضل قدیانی، محمدکاظم کوهی، ابوالفضل کزازی، فرشاد مومنی، عباس منوچهری، محمد مقدم، علی محدث، حسین مرتضوی، حمید میرزاده، کورس نیک نیائی، محمدعلی نجفی، سید هاشم هدایتی، عباس یزدان فر
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire